PicsArt_03-27-07.37.58[1].jpg

Liefde is levensenergie

Tap in op deze bron

Verbinden met het Universele Hart

Je bent niet alleen

Allemaal beschikken we over een prachtig energiecentrum van liefde: ons hart! Dit is het centrum van ons eigen systeem en energieveld. Je kan je dus wel voorstellen hoe belangrijk het is om dit centrum te voeden en op te vullen! Met een hart dat overstroomt, is het doorgeven van liefde iets wat vanzelf gebeurt. Het verbindt ons allen, van hart tot hart tot hart. Zo wordt de wereld mooier en liefdevoller met elk moment dat jij vanuit hartsverbinding leeft.

PicsArt_02-27-05.13_edited.jpg

Liefde in overvloed

Er zijn talloze tools en practices beschikbaar om je hart te openen. Om een effortless beweging van liefde in te zetten, wil je echter in alle eenvoud die verbinding aan kunnen gaan. De enige tool die je namelijk écht nodig hebt hiervoor, is jouw eigen hart en je bereidheid om ermee te verbinden!

Liefde is een bron van levensenergie die altijd beschikbaar is. Het zit in jouw en alle harten en wordt constant gevoed door alles wat levensenergie bevat. Om er daadwerkelijk mee te verbinden, hebben we dit heel bewust toe te laten. Zo zal jouw gevoel van vervulling vanzelf vergroten.

Ik geef het door

Sinds ik deze verbinding met mijn eigen hart heb gelegd, is zo voelbaar geworden hoe onvoorwaardelijke liefde moeiteloos in alles doorsijpelt. Het effect van heart-centered living is groots, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Weerstanden vallen veel gemakkelijker weg en geven en ontvangen gaat moeiteloos.

In alle eenvoud geef ik dit door, precies zoals ik deze practice zelf ook doe. Je hebt er geen tools voor nodig en je kan de practice zo lang of kort maken als voor jou passend voelt. Ik nodig je uit het te doen waar je ook bent. Hoe meer we vanuit ons hart gaan leven, hoe mooier de wereld namelijk zal worden!

Abundant Heart audio.png

Dit ontvang je

Na deze activatie zal het verbinden met de bron van liefde effortless zijn

  • Een audio-opname van 25 minuten waarin ik je meeneem in een practice om te verbinden met jouw hart, het op te vullen en vanuit daar de beweging van overvloed naar buiten te maken.

Soul-investment: €11,11

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

PicsArt_03-27-07.37.58[1].jpg

€11,11

Ja, ik wil heart-centered leven

Ik neem je mee in een practice om te verbinden met jouw hart. We vullen het op met liefdevolle energie, die daarna doorgegeven wordt. Je zal ervaren dat door dit te doen, je alleen maar verder opgevuld zal worden met liefde. Na deze audio van 25 minuten ben je in staat om waar je maar bent, hoe vaak je maar wil en hoe lang je maar wil, in te tappen op deze bron van levensenergie en zo met elke beoefening de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken.