20200617_114929%5B1%5D_edited.jpg

Yoga Circle

Indian Summer (maandagavonden)

Start: 23 augustus. Duur: 5 weken Locatie: Minderhout

PicsArt_06-16-08.24.27[1].jpg

Join the circle

Samen helen

Ontmoet jezelf in de ander

Soms is de wereld te groot

En hoe verder je op jezelf wordt teruggeworpen, hoe groter die wereld lijkt. Dit is een hindernis die al zo oud is als de mensheid: we zijn groepswezens, ontworpen om van elkaar te leren. Als mensen zijn we spiegels voor elkaar. Door onszelf te beleven in relatie tot anderen, leren we meer over onszelf. Hiervoor hoef je nog niet eens uitgebreid met elkaar in interactie te gaan. Simpelweg in elkaars aanwezigheid zijn en je toewijden aan een gedeelde intentie is voldoende.

20200811_192454[1].jpg

Samen vormen we een portaal

Wanneer prachtige zielen een cirkel vormen, kan er pure magie ontstaan. In elke cirkel vormen we een veld, een symbolisch universum. Het 'ik' wordt een 'wij', wat eigenlijk een 'Al' is. Daarin is tijd en ruimte niet eens meer relevant, want écht verbinden gaat in energie.

 

We vormen een sjamanistisch portaal, waarin alle elementen en ondersteunende spirits aanwezig zijn. Samen reizen we in een telkens weer ander thema. We vormen cirkels, met verschillende en gelijke intenties.

 

Eenmalig en wederkerig. Voor korte en lage duur. Online en offline.

Wat we in onszelf helen, heelt collectief mee

Ik bén de helende ruimte

Na ruim drie jaar yogales geven, kwam ik erachter dat het mij niet zozeer om de yoga ging, maar om het bieden van de helende ruimte. Als een moderne medicijnvrouw bewaakte ik die ruimte, waarin ik de yoga toepaste als medicijn.

Dat inzicht betekende een verruiming in mijn aanbod en een verdieping in mijn werk. Het werken met energie, klanken, rituelen is heilig en diep helend. Wanneer dit als groep écht ontvangen en gepraktiseerd wordt, neemt de kracht ervan alleen maar toe!

 

Inmiddels ben ik die moderne medicijnvrouw volledig gaan belichamen en is elke cirkel die ik initieer een ceremonie. Hoe plechtig dat woord ook aandoet, hoe heilig de ruimte ook is, weet dat dit vooral ruimtes zijn om simpelweg in te ZIJN. Wat naar boven komt, komt naar boven. Ruimte om te verstillen, om heel hard te lachen, om tot tranen geroerd te worden, ja, zelfs om je boosheid volledig in je op te laten komen. Allow yourself to feel it All. In ceremonie is alles sacred.

Come Join the Circle!

Hier vind je een overzicht van alle geplande cirkels. Wanneer je ze bekijkt, zal je zien dat de energie van elke cirkel weer anders is. De thematiek, intentie, de tools, groepsgrootte, tijdsduur, locatie en wederkerigheid dragen daar allemaal aan bij.

 

Voel je je geroepen, volg dan je gevoel. Niet alles is met ons hoofd te verklaren (;

 
PicsArt_07-01-09.09.22[1].jpg

Heart Healing Circle

Liefde voor jezelf

Start: 26 augustus. Duur: 4 weken Locatie: Minderhout

PicsArt_06-11-09.44_edited.jpg

Light Circle

Blauwelotus & soundhealing ceremonie

Datum: 16 juli, 19:00 - 21:30 Locatie: Minderhout

PicsArt_05-31-03.12.16[1].jpg

Yoga Circle

Indian Summer (woensdagochtenden)

Start: 25 augustus. Duur: 5 weken Locatie: Minderhout

_edited.jpg

Healing Circle

Jouw rustpunt

Start: 31 augustus. Duur: 6 weken. Locatie: Minderhout

PicsArt_06-09-09.50.50[1].jpg

Detox Day

Een reset voor jouw systeem

Datum: nader te bepalen. Locatie: Minderhout