PicsArt_06-09-09.50.50[1].jpg

Let it all go

Deze dag is voor jou

Een schoonmaak voor jouw systeem

Ready to bloom?

Zo vanbinnen, zo ook vanbuiten.

Hoe meer jij jezelf licht voedt, hoe meer licht je zal belichamen. De meest efficiënte weg hiervoor is een vrije weg: een prachtige bloem bloeit immers ook niet zo gemakkelijk op in een grindbedje. Deze vraagt voedende grond, zonlicht, water, ruimte en tijd.

Voor jouw eigen bloei en welzijn wil je de weg naar jouw voeding, ruimte en rust zo vrij mogelijk maken. Op alle niveaus: fysiek, mentaal/emotioneel én energetisch.

PicsArt_05-31-03.12.16[1].jpg

Opschoning op alle lagen

Jouw lichaam is onvoorwaardelijk bereid tot heling en opschoning. Het gebeurt met elke uitademing, in elke bowel movement, met elke zweetdruppel die je laat. Wanneer het de rust en ruimte krijgt, kan het dit op een zo efficiënt mogelijke manier gaan doen en zo ook de opgebouwde oude energie los laten komen. Dit gebeurt wanneer je tijdelijk niks nieuws in je systeem stopt en je bereid bent het oude los te laten.

We dragen vaak veel meer mee dan we zelf beseffen. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in patronen die je niet lijkt te kunnen doorbreken, verhalen die je voor jezelf blijft herhalen, energetische blokkades of fysieke klachten. Uiteindelijk is alles energie en beweegt alles van de subtielere (energetische) naar de tastbare (fysieke) lagen. Zowel om klachten of blokkades te voorkomen als om ze de doorstroming te geven die gewenst is, is het aangewezen jouw systeem regelmatig die ruimte voor opschoning te gunnen.

“Ik ben elke week opnieuw dankbaar voor de rust die de Healing Circle mij brengt, het geeft mij ruimte vanbinnen. Door de zachte yoga oefeningen ervaar ik mijn lichaam zoals ik het nog niet eerder heb ervaren. Dit voelt juist door de zachtheid erg bevrijdend. Soms doe ik we later in de week zelf nog eens , voor net dat beetje rust.”

Anouk
Ik help jou je demons slayen

Opschonen = demon slaying

De oude stukken zijn niet voor niks bij je. Ze consumeren een deel van jouw energie. In mijn eigen, vergaande pad van opschoning heb ik dit zelf aanschouwd. Ik heb een periode intensief gesapvast, gedroogvast, aandacht besteed aan energetische opschoning, ademwerk en lichaamswerk. Zo ben ik uiteindelijk in een staat van zuiverheid beland vanwaaruit ik deze practices een dagelijkse praktijk heb gemaakt. Ze zijn geen doel op zich, maar tools om in een zo licht mogelijke staat van zijn te functioneren. Een staat van zijn waarin steeds meer innerlijke rust ontstaat, ruimte is voor licht en waarin bovenal steeds minder externs nodig is.

Dit gaat verder dan alleen een yogabeoefening. Het gaat ook verder dan alleen sapvasten. Het gaat over het opschonen en gewaarworden van jouw eigen levensenergie. Dit brengt je steeds een laagje dieper thuis bij jezelf, in jouw eigen en meest pure energie.

PicsArt_06-09-09.50.50[1].jpg

Detox Day

Kom systeem resetten op een heerlijke dag in de natuur. Samen juicefasten is gemakkelijker dan alleen, zeker als de sappen al versgeperst voor je klaarstaan. Gedurende de dag besteden we aandacht aan alle lagen van opschoning, dus ook het fysieke via een zachte yin yogabeoefening en ademwerk, het mentaal/emotionele via sharing circles en rituelen en het energetische via sound- en energetische healing.

Datum: nader te bepalen, 09:30 - 17:00

Locatie: Minderhout

Soul-investment: €111

Verstilling

Een hele dag in de natuur doet wonderen. De gronding die dat geeft, brengt je moeiteloos naar rust

Voeding

Alles wat wordt losgelaten, maakt de ruimte vrij voor verse, voedende energie. Je zal dus zowel opgeschoond als gevoed worden op alle lagen

Verbinding

Je zal dieper met jezelf verbinden én met de andere deelnemers, puur door samen in de cirkel aanwezig te zijn en deze dag te delen

Healing

Dit is een cadeautje voor jezelf... Vertrouw er maar op dat je precies zal ontvangen wat nodig is voor jou op dit moment

Wat kan je verwachten?

20200801_152325%25255B1%25255D_edited_ed

Hoe meer jij jezelf voedt met licht,
Hoe lichter je je zal voelen

DSC_0662[1]
PicsArt_03-26-07.43.58[1]
PicsArt_06-03-02.46.31[1]
DSC_0684[1]
DSC_0536[1]
20200703_150907[1]
  • Heerlijke verse slowjuices om gedurende de dag op een zachte manier te detoxen

  • Een hele dag in de natuur op een prachtige privélocatie

Dit ontvang je
  • Een uitgebreide yoga- en ademwerksessie om te verbinden met je lichaam en ademhaling en het detoxen te ondersteunen

  • Een sound- en energy healing om ook energetisch op te schonen

  • Mijn guidance gedurende de dag, waarin je je vragen kunt stellen rondom het detoxen

  • Een krachtige groepsenergie met gelijkgestemden, waarin ervaringen gedeeld kunnen worden en we samen helen

Samen voor €111
20210503_120037[2].jpg

Over de locatie

Where the magic happens

Het dagretreat vindt plaats op een prachtige privélocatie te Minderhout, België. Hier is een magische ceremonieruimte (Temple of Light) die tot in de puntjes is opgeladen met liefde. Dit en de aanwezigheid van alle elementen in de natuur eromheen, maken het een echte krachtplaats.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

PicsArt_04-10-08.25.28[1].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

PicsArt_06-09-09.50.50[1].jpg

Ja, ik kan wel een reset gebruiken

Kom systeem resetten op een heerlijke dag in de natuur. Samen juicefasten is gemakkelijker dan alleen, zeker als de sappen al versgeperst voor je klaarstaan. Gedurende de dag besteden we aandacht aan alle lagen van opschoning