DSC_0511[1].jpg

Behold the light

...and all that you are

Jij bent GOUD, prachtig wezen. G O U D !

Geloof je me als ik dat zeg?

Maar al te vaak gaat onze aandacht naar wat we níét willen. De stukjes van onszelf die ze niet zo leuk vinden (en dus proberen te verbergen), onderdelen van ons leven die we liever anders zouden zien, dat wat we niet hebben.

Zolang daar de focus op ligt, is er maar weinig ruimte om te zien en ervaren wat we óók zijn, wat er óók is!

Hoe bevrijdend zou het zijn om je perspectief te verbreden en je te voeden met het licht en de schoonheid die er altijd al is?

20200703_150907[1].jpg

Jij bevat licht en schoonheid

Je bent een stukje van het universum en een universum op zich. Je bent een container van licht en een stukje uit de oneindige Bron. Je bent hier op aarde gekomen om jouw licht te delen in de vorm die voor jou het meest moeiteloos stroomt... maar dan dien je er wél in te gaan staan!

Hoe heerlijk is het te weten dat je gedragen wordt in het delen van jouw licht. Dan is het enige wat je nog hoeft te doen, ermee in verbinding komen en het belichamen! Dat is echter vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan en voor sommigen zelfs moeilijk te geloven. Jouw eigen beperkende gedachten of egostem beïnvloeden je, of je luistert naar personen in jouw omgeving die net zo weinig vertrouwen hebben in het licht als jouw eigen schaduwzijde.

Je weet dat het licht er is

en wil er dolgraag dieper mee verbinden

"Ik voelde meteen een rust dankzij jou. Hoewel de klanken soms best heftig zijn, blijft het door jouw uitstraling heel fijn. Er blijft een rust bij mezelf dankzij jouw rust"

Deborah
IMG_20210212_092123_902[1].jpg
Ik spiegel het lichtwezen dat jij bent

I am not what you think I am,

You are what you think I am

 

Sinds ik mijn eigen licht ben gaan omarmen en erin ben gaan staan, zie ik het licht in alles. Dit is geen ontkenning van de duisternis: sterker nog, ik was pas in staat zuiver licht waar te nemen en belichamen nadat ik al mijn eigen duisternis had aangekeken en liefdevol omarmd.

Het heeft me in staat gesteld een zuiver kanaal voor lichtkracht te worden, die eenvoudigweg in me wordt gegoten en weer uit me stroomt. Ik deel het met liefde in klanken en energiewerk (wat twee vormen van hetzelfde zijn!)

In jou zit namelijk jouw eigen, prachtige unieke licht en de wereld wordt er alleen maar mooier van wanneer je dat deelt. Voor jouzelf én collectief!

PicsArt_03-31-04.34.36[1].jpg

Graceful Light

Online soundhealing

We vormen een krachtig energetisch veld in deze online ceremonie (via ZOOM). Deze soundhealing is er om te verbinden met jouw prachtige, unieke lichtkracht. De oliespirits, klanken en helende energie zullen je meenemen op een innerlijke reis vol zachtheid waar je je enkel aan hoeft over te geven.

Datum: 28 april 2021, 19:30 - 21:30

Soul-investment: €33

20200710_172351%5B1%5D_edited.jpg

Soundhealing

Klank is een grovere vorm van energie. We kunnen de resonantie van klank gemakkelijk waarnemen in ons lichaam en energieveld, waar het voelbaar energie in beweging brengt. Daar waar blokkade zit, zorgt klank met elke geluidsgolf voor een soepelere doorstroming van energie.

Elke klank representeert een cyclus. Met name bij klankschalen is die cyclus en hoe cycli elkaar opvolgen heel hoorbaar, waardoor alleen al het luisteren naar de klank je met de oneindigheid verbindt.

 

De eerste keer dat ik klankschalen ervoer, resoneerde met de klank door mijn hele systeem: "hier mag jij ook mee aan de slag!". En zo geschiedde. Inmiddels zijn we 3 jaar aan soundhealings geven verder en heb ik diezelfde kracht en oneindigheid in mijn stem gevonden. Ik pas dus ook mantra's en lichtzang toe in de soundhealings, telkens weer in samenspel met wat op dat moment passend is.

Sacred Oil Magic

De oliespirits dragen je mee

Om jouw lichtkracht te activeren en je te gidsen in jouw reis, ontvang je een sacred oil blend die is afgestemd op de energie van deze ceremonie. Deze zullen we in de ceremonie verder opladen met dat waar jij behoefte aan hebt, zodat je ook in de tijd die volgt de energie van de ceremonie kan meenemen en integreren in jouw dagelijks leven.

20200925_091951[1].jpg
  • Een krachtig veld dat je vormt met mij en de andere deelnemers. Door hier samen in te stappen, helpen we elkaar alleen al door er te zijn

  • Een Sacred Oilblend (3 ml), afgestemd op de energie van de ceremonie

  • Een online soundhealing ceremonie van 2 uur via ZOOM

Dit ontvang je
Graceful Light.png
samen voor €33

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

DSC_0524[1].jpg
PicsArt_03-31-04.34.36[1].jpg

Ja, ik ben klaar voor het licht

We vormen een krachtig energetisch veld in deze online ceremonie (via ZOOM). Deze soundhealing is er om te verbinden met jouw prachtige, unieke lichtkracht. De oliespirits, klanken en helende energie zullen je meenemen op een innerlijke reis vol zachtheid waar je je enkel aan hoeft over te geven.

Datum: 28 april 2021, 19:30 - 21:30

Soul-investment: €33