PicsArt_06-03-02.46.31[1].jpg

Jouw rustpunt

Heling in ruimte en zachtheid

Ervaar hoe het is om gedragen te worden

Verlang je naar rust?

In een tijd waarin alles snel gaat, kan het lastig zijn om te vertragen en de rust te vinden waar je naar verlangt. Maar al te gemakkelijk vlucht je in de dingen die je nog te doen staan of de zorg voor anderen. En wanneer er ruimte ís, zoek je direct nieuwe prikkels op via televisie en sociale media of nemen je gedachten je aandacht in beslag.

Hoe zou het zijn om om écht te rusten? Te zakken in een helende ruimte waarin je even helemaal niks hoeft te doen. Wanneer heb je voor het laatst met liefdevolle aandacht jouw lichaam ervaren? Wanneer heb je voor het laatst de ruimte ervaren om volledig in het moment aanwezig te zijn?

PicsArt_05-31-03.12.16[1].jpg

Je kunt niet schenken uit een lege kan

Rust wordt vaak behandeld als een luxe, maar is in werkelijkheid een basisbehoefte. We kunnen simpelweg niet altijd 'doorgaan': je hebt ruimte nodig om te ontprikkelen en op te laden. Alleen in ruimte is er de gelegenheid om dat wat je niet meer dient los te laten en nieuwe, frisse energie toe te laten.

Healing vindt spontaan plaats wanneer er de ruimte aan wordt gegeven. Net als de magie van het leven zelf... wanneer we de gelegenheid hebben het waar te nemen. In potentie is alles er al en hoeven we het slechts toe te laten! Op eigen houtje is dat toch wat gemakkelijker gezegd dan gedaan: helende ruimte scheppen voor jezelf is geen vanzelfsprekendheid.

“De Restorative yoga en de klankschalen helpen mij op zovele gebieden. Ik leer er niet enkel een momentje te nemen voor mezelf, maar zo veel meer dan dat... Rust, ontspanning, mezelf durven en mogen zijn en hier ook hulp in vragen en toelaten. Eveneens is het een grote lichamelijke ondersteuning naast het psychische. Het helpt op een rustige manier mijn spieren en gewrichten wakker te maken... en te houden. Een verrijking in mijn leven en mijn gezondheid.”

Jessica
Ik bén de helende ruimte

Het was de shavasana die mij aan de yoga bracht. Na mijn eerste yogales, inmiddels 10 jaar geleden, was ik zó ontspannen... die diepe rust is me altijd bijgebleven. Inmiddels ben ik gecertificeerd yogadocente en geef ik al 5 jaar zelf yogales, waarin ik een beweging heb gemaakt naar steeds méér zachtheid. Onderweg ben ik gespecialiseerd in restorative yoga, een yogavorm waarin je enkel in de kussens hoeft te rusten.

 

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het mij niet eens zo zeer om de yoga gaat, maar vooral om het bieden van de helende ruimte. Dit heeft een verschuiving teweeggebracht in mijn werk: mijn yogalessen werden Healing Circles, waarin ik naast de zachte stretches, yin- en restorative poses ook soundhealing, energiewerk, etherische oliën en engelentherapie inzet. Ik werk vanuit ultieme zachtheid en in afstemming met wat op dat moment in de groep nodig is. Het maakt mijn aanbod gevarieerd, authentiek en telkens weer een welkom warm bad om je in te laten zakken.

PicsArt_06-03-02.42.49[1].jpg

Healing Circle

In 1,5u neem ik je mee naar zachtheid en rust. Samen met de andere deelnemers verbinden we in energie om zo een krachtig veld te vormen. Je beoefent zelfzorg via zachte (yin en restorative) yoga. Ik begeleid je met mijn stem, klanken en energiewerk in deze helende ruimte.

Elke maandag, 19:30-21:00

Locatie: Minderhout

Soul-investment: €25

Zachtheid

Wanneer de zachtheid in jou de ruimte mag krijgen, zal de overgave aan de helende ruimte vanzelf gaan

Rust

Het afzakken naar verstilling staat centraal in deze sessies, want dat is waar de diepe rust op je wacht

Verbinding

Je zal dieper met jezelf verbinden én met de andere deelnemers, puur door samen in de cirkel aanwezig te zijn

Healing

Elke sessie is ingespeeld op wat op dat moment in de groep nodig is, je zal dus ontvangen wat op dat moment passend is

Wat kan je verwachten?

20200801_152325%25255B1%25255D_edited_ed

Hoe meer jij jezelf gunt, hoe gemakkelijker je aan anderen zal kunnen geven en van anderen zal kunnen ontvangen

20210122_102802[1].jpg

Over de locatie

Where the magic happens

De healing circles vinden plaats op een prachtige privélocatie te Minderhout, België. Hier is een krachtcirkel midden in de natuur gecreëerd, wat zorgt voor een serene sfeer en een krachtig veld. Verbinden met de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether gaat vanzelf wanneer je er zo direct mee in verbinding bent als in de cirkel.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

PicsArt_04-10-08.25.28[1].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

DSC_0524[1].jpg
PicsArt_06-03-02.46.31[1].jpg

Ja, verlang naar diepe rust

In 1,5u neem ik je mee naar zachtheid en rust. Samen met de andere deelnemers verbinden we in energie om zo een krachtig veld te vormen. Je beoefent zelfzorg via zachte (yin en restorative) yoga. Ik begeleid je met mijn stem, klanken en energiewerk in deze helende ruimte.

Elke maandag, 19:30-21:00

Locatie: Minderhout

Soul-investment: €25