PicsArt_09-17-05.51.04[1].jpg

In verbinding met jezelf

En de energie van het moment

Healing Space/Healing Circle

Voel je je lichaam nog?

In een tijd waarin alles snel gaat en in het hoofd leven de norm is, hebben we juist af te zakken naar het lichaam en rust te nemen. Zuivere rust kennen we namelijk nog maar zelden, want zelfs in veel vrijetijdsbestedingen (al is het maar naar een serie kijken) staan we ‘aan’ en naar buiten gericht.

Hoe zou het zijn om af te zakken naar een plaats waar pure rust is?
Een plaats waar stilte is, ongeacht hoe hard de wereld raast?
Wat als ik je vertel dat die plek in jou is?
PicsArt_08-28-07.51.10[1].jpg

Ontspanning is geen optie, het is je natuur

Rust is geen luxe, maar een basisbehoefte

Vanuit verbinding met jezelf kom je vanzelf naar een staat van rust en ontspanning. Je kunt dan veel beter voelen wat je nodig hebt en jezelf daarin voorzien. Jouw verbinding met jezelf vormt dus een basis vanwaaruit je met veel meer veerkracht door dit bestaan kan lopen. Een basis vanwaaruit je beter presteert, vanuit overvloed kan geven en bovenal veel gelukkiger bent.

 

Het herstellen van die verbinding vraagt om het terug gaan voelen van je lichaam, het ervaren van je zintuigen en het loskomen van je gedachten. Dit is een proces dat ruimte nodig heeft en die helende ruimte, die bied ik je graag. Dan hoef jij enkel nog de toewijding te tonen om jezelf dit structureel te gunnen.

PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
Ik bén de helende ruimte

Het was de shavasana die mij ooit aan de yoga bracht. Na mijn eerste yogales, inmiddels 10 jaar geleden, was ik zó ontspannen... die diepe rust is me altijd bijgebleven. Inmiddels ben ik gecertificeerd yogadocente en geef ik al 5 jaar zelf yogales, waarin ik een beweging heb gemaakt naar steeds méér zachtheid. Onderweg ben ik me gaan specialiseren en verdiepen in verschillende ontspanningstechnieken zoals soundhealing, restorative yoga, aromatherapie, elementenleer en energiewerk.

 

Een beweging naar zachtheid is namelijk precies wat nodig is in de wereld momenteel. Dit is namelijk automatisch een beweging terug naar jezelf. Ik belichaam en ondersteun dat door in mijn sessies in afstemming met jouw of de groepsenergie door te geven wat nodig is. Dit doe ik in een combinatie van zacht lichaams-, adem- en energiewerk. Hierdoor kan je terug thuiskomen in jouw lichaam, waardoor je steeds meer vanuit verbinding met jezelf zal gaan leven.

 

PicsArt_06-03-02.46.31[1].jpg

Jouw anker van rust

 

Per sessie van 1,5u neem ik je mee naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op jouw energie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Je beoefent zelfzorg via zacht lichaams- adem- en energiewerk. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.

Healing Space

5 groepssessies in 5 weken

 

Via een aandachtige yogabeoefening nodig ik je uit om te bewegen en verstillen in zachtheid. Door te verbinden met de energie van het moment, verbinden we met de seizoenen in onze binnenwereld. Je krijgt alle ruimte om te openen, verzachten en gronden.

Om een veilige ruimte voor diepgang te waarborgen,

werk ik in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers

Healing Circle

Je ontvangt:
  • 5 yogasessies van 1,5u bij mij in de Tempel (Minderhout, BE)

  • Mijn guidance gedurende de 5 weken, waarin je kunt terugkoppelen mbt jouw proces

  • Een krachtig veld dat je vormt met mij en de andere deelnemers. Door hier samen in te stappen, helpen we elkaar alleen al door te zijn.

Soul-investment €99
De eerstvolgende cyclus start in week 45
Klik op de knop om de data te zien

3 privésessies in 3-4 weken

 

Deze sessies zijn volledig afgestemd op wat voor jou nodig is. In een intakegesprek komen we tot je intentie, waartoe de sessies ten dienste zullen staan in samenwerking met de energie van het moment.

1:1 Healing Space

Je ontvangt:
  • 3 privésessies van 1,5u bij mij in de Tempel/Krachtcirkel (Minderhout, BE) of online via Zoom

  • Mijn guidance gedurende de 3-4 weken, waarin je kan terugkoppelen mbt jouw proces

  • Een op jou afgestemde olieblend (3 ml) met oliën die op dit moment ondersteunend voor je zijn, inclusief oliereading

Soul-investment €222
Betaling in termijnen mogelijk
PicsArt_03-01-08.35.14[1].jpg

Shamanic Healing

Jouw eigen portaal

Duur: 1,5u. Op afspraak.

PicsArt_03-01-08.35.14[1].jpg

Shamanic Healing

Jouw eigen portaal

Duur: 1,5u. Op afspraak.

20210503_120037[2].jpg

Healing Space

Jouw anker van rust

3 sessies van 1u. Op afspraak.

20210503_120037[2].jpg

Healing Space

Jouw anker van rust

3 sessies van 1u. Op afspraak.

PicsArt_10-18-02.32.35[1].jpg

Een cyclus van rust

 

Verandering vraagt om een wijziging in je gewoontes. Dat klinkt en is logisch, maar in de praktijk gebeurt het vaak dat wanneer de verandering oncomfortabel begint te voelen, je gauw weer terugzakt in je oude patronen. Daarom kan je jezelf enorm helpen door een kleine afspraak met jezelf te maken: Ik kom voor een paar weken aan een stuk telkens 1,5u voor mezelf opdagen. Om deze rede geef ik mijn sessies in cycli: de groepssessies (healing circle) in cycli van 5 weken en de 1:1-sessies (healing space) in cycli van 3. Zo kunnen de sessies voor die paar weken een anker van rust vormen. Dit zal je helpen om de helende ruimte een duurzame plaats te geven in jouw leven.

Over de locatie

Where the magic happens

De sessies vinden plaats op een prachtige privélocatie te Minderhout, België. Hier is een magische ceremonieruimte (Temple of Light) die tot in de puntjes is opgeladen met liefde. Dit en de aanwezigheid van alle elementen in de natuur eromheen, maken het een echte krachtplaats.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

20210503_120037[2].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle_akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

DSC_0524[1].jpg
DSC_0702[1].jpg

Ja, ik gun mezelf deze helende ruimte

Per sessie van 1,5u neem ik je mee naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op jouw energie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Je beoefent zelfzorg via zacht lichaams- adem- en energiewerk. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.