_edited.jpg

Jouw eigen portaal

Heling in ruimte en zachtheid

Een anker van zelfzorg en rust

Ben jij klaar voor een volgende stap?

Waar je ook in zit, in welke fase van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling je je ook bevindt: hulp inschakelen van buitenaf is een krachtige vorm van verantwoordelijkheid nemen voor jouw proces. Die actie zet namelijk energie in beweging, wat essentieel is voor groei en vooruitgang. Je zendt met het maken van de keuze het signaal uit dat jij klaar bent voor een volgende stap op jouw zielenpad.

IMG_3220_edited.png

Ontvangen wat passend is

Hoe zou het zijn om een aangename en krachtige ondersteuning te ontvangen op dat pad? Om je over te geven aan een zachte, liefdevolle ruimte waarin je de energie kan ontvangen die voor jou op dat moment passend is?

Rust wordt vaak behandeld als een luxe, maar is in werkelijkheid een basisbehoefte. We kunnen simpelweg niet altijd 'doorgaan': je hebt ruimte nodig om te ontprikkelen en op te laden. Alleen in ruimte is er de gelegenheid om dat wat je niet meer dient los te laten en nieuwe, frisse energie toe te laten.

Healing vindt spontaan plaats wanneer er de ruimte aan wordt gegeven. Net als de magie van het leven zelf... wanneer we de gelegenheid hebben het waar te nemen! Bewustzijn is hierin de sleutel en het enige ware medicijn.

“Alle drie de sessies waren even bijzonder en maakten ontzettend veel los. Er is zo veel op zijn plek gevallen. Ik ben me ervan bewust geworden dat alles waar ik naar op zoek ben en wil ontdekken, al IN MIJ zit. Die zachtheid, die liefde. Dit is nog maar een begin! Dankjewel voor de mooie drie sessies vol zachtheid, liefde en licht... deze koester ik nog heel lang!!”

Lisa
Ik bén de helende ruimte

 

Het was de shavasana die mij aan de yoga bracht. Na mijn eerste yogales, inmiddels 10 jaar geleden, was ik zó ontspannen... die diepe rust is me altijd bijgebleven. Inmiddels ben ik gecertificeerd yogadocente en geef ik al 5 jaar zelf yogales, waarin ik een beweging heb gemaakt naar steeds méér zachtheid. Onderweg ben ik gespecialiseerd in restorative yoga, een yogavorm waarin je enkel in de kussens hoeft te rusten.

 

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het mij niet eens zo zeer om de yoga gaat, maar vooral om het bieden van de helende ruimte. Dit heeft een verschuiving teweeggebracht in mijn werk: mijn yogalessen werden Healing Spaces, waarin ik je terug in verbinding breng met jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. In mijn sessies zet ik je deels zelf aan de slag met zacht lichaams- adem- en energiewerk, dat ik ondersteun met energetische healing, klankmassage en aromatherapie.

 

Ik werk vanuit ultieme zachtheid en in afstemming met wat op dat moment nodig is voor jou. Elke healing is dus zo uniek als jij bent op dat moment op jouw pad! Hierdoor zal ik dus nooit van tevoren kunnen zeggen wat er precies zal gebeuren in een healing, maar je kan erop vertrouwen dat het altijd positief is en ondersteunend op jouw persoonlijke pad. Wel dien je te allen tijde zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pad: een healing is geen quick fix, maar een liefdevolle ondersteuning op jouw pad.

20210503_120037[2].jpg

1:1 Healing Space

Per sessie van 1,5u neem ik je mee naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op jouw energie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Je beoefent zelfzorg via zacht lichaams- adem- en energiewerk. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.

 
The Basic / €111

Reading

1 sessie van 1,5u

Afgestemde olieblend

The Deep / €222

Reading

3 sessies van 1,5u

Afgestemde olieblend

The Sacred / €555

Reading + Soul Art

1 privéretraite (6u)

3 sessies van 1,5u

Afgestemde olieblend

PicsArt_05-03-07.21.43[1].jpg

3 Healing Spaces

Omdat ieders behoefte anders is

Afhankelijk van waar jij je bevindt en waar je behoefte aan hebt op dit moment, kan je kiezen voor verschillende healing spaces. Ik geloof enorm in de kracht van herhalende sessies, want die geven je tijdelijk een anker van rust en zelfzorg. Hierdoor kan de energie van de sessies gemakkelijker meegenomen worden jouw leven in.

Voor elke 1:1 sessie of traject is een intentiegesprek standaard. Vanuit daar kan ingevoeld worden welke vorm het beste zou passen.

DSC_0697[1].jpg

Nazorg

De ware magie van een healing vindt plaats op het moment dat je het gaat integreren in jouw leven. De ervaring dient een plekje te krijgen, van dat wat los is gelaten dient afscheid te worden genomen en de zaadjes die zijn geplant, dienen water en voeding te krijgen.

Bewuste integratie maakt het verschil tussen een healing als onderhoudsbeurt of een healing als upgrade! Daarom stopt de helende ruimte die ik bied niet aan het einde van de energetische healing. Standaard inbegrepen zijn de volgende twee integratietools:

  1. Je ontvangt een reading uitgeschreven, zodat je daar altijd naar kunt terugkijken

  2. Je ontvangt een olieblend die is afgestemd op jouw energie ter verdere ondersteuning

Door dit te doen, weet ik dat ik je het beste geef wat ik kan bieden. Zo kan je met een gerust hart de investering in jezelf doen.

20210503_120037[2].jpg

Over de locatie

Where the magic happens

De 1:1 sessies vinden plaats op een prachtige privélocatie te Minderhout, België. Er is beschikking over een serene binnenruimte én een buitenruimte in de vorm van een krachtcirkel midden in de natuur. Afhankelijk van de weersomstandigheden en jouw persoonlijke voorkeur werken we binnen of buiten.

Deze sessies zijn indien gewenst ook online te ontvangen, via Zoom.

PicsArt_04-10-08.25.28[1].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

PicsArt_01-01-02.37.05[1].jpg
Ja, ik gun mezelf helende ruimte

Per sessie van 1,5u neem ik je mee naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op jouw energie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Je beoefent zelfzorg via zacht lichaams- adem- en energiewerk. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.

Locatie: Minderhout. Er is zowel een binnen- als een buitenruimte beschikbaar.

The Basic / €111

Reading

1 sessie van 1,5u

Afgestemde olieblend

The Deep / €222

Reading

3 sessies van 1,5u

Afgestemde olieblend

The Sacred / €555

Reading + Soul Art

1 privéretraite (6u)

3 sessies van 1,5u

Afgestemde olieblend