I am Belle Akaal

Althans, dat is mijn medicijnnaam. 'Belle' staat voor schoonheid, 'Akaal' voor oneindigheid. Oneindige schoonheid vinden we in dit leven wanneer we stilstaan en de ruimte nemen om te voelen, horen, proeven, ruiken, zien... en bovenal LEVEN. In mijn sessies zal ik je hiermee in verbinding brengen door je via diepteontspanning thuis te laten komen in jouw eigen energie en lichaam.

1:1 Healing Space

Een rustpunt helemaal voor jou

Yoga Circle

Bewegen vanuit verbinding

Events

Ceremonies en retreats

PicsArt_05-03-07.21.43[1].jpg

Welkom in deze helende ruimte

Join the Circle

“Er is zo veel op zijn plek gevallen. Ik ben me ervan bewust geworden dat alles waar ik naar op zoek ben en wil ontdekken, al IN MIJ zit. Die zachtheid, die liefde. Dit is nog maar een begin! Dankjewel voor de mooie drie sessies vol zachtheid, liefde en licht... deze koester ik nog heel lang!!”

Lisa

 
 
20210503_120037[2]_edited.jpg

1:1 Healing Space

Per sessie van 1,5u neem ik je mee naar een rustpunt. Als zuiver kanaal voor het universum stem ik me af op jouw energie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Je beoefent zelfzorg via zacht lichaams- adem- en energiewerk. Ik begeleid je met energetische healing, klankmassage en aromatherapie in deze helende ruimte.

Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, kan je kiezen voor verschillende healing spaces.

The Basic / €111

Reading

1 sessie van 1,5u

Afgestemde olieblend twv €22

The Deep / €222

Reading

3 sessies van 1,5u

Afgestemde olieblend twv €22

The Sacred / €333
20210629_090006[1].jpg

The Basic / €111

Wanneer je een snelle switch wil maken, instant ontspanning wil ervaren of naar eenmalig een ruimte voor diepe rust en opschoning verlangt. Voorafgaand aan de sessie hebben we een telefonisch intakegesprek waarin we verbinden en je intentie helder krijgen. Gedurende de sessie (1,5u) werken we aan wat nodig is. Ter integratie ontvang je een op jou afgestemde olieblend (5 ml) en een uitgeschreven reading (1 A4).

 
IMG_3220_edited.png

The Deep / €222

Wanneer je verlangt naar diepe ontspanning en verbinding met jezelf. Voorafgaand aan het traject hebben we een telefonisch intakegesprek waarin we verbinden en je intentie helder krijgen. Gedurende de drie sessies (1,5u, verdeeld over 3-4 weken) werken we aan wat nodig is. De drie sessies zullen een anker van rust in jouw bestaan vormen, waardoor deze een blijvend plekje kan krijgen. Ter integratie ontvang je een op jou afgestemde olieblend (5 ml) en een uitgeschreven reading (1 A4).

 
PicsArt_06-02-09.48.45[1].jpg

The Sacred / €333

Wanneer je de diepte in wil duiken met jezelf en écht op een andere tijdlijn wil stappen. Voorafgaand aan de privéretraite hebben we een telefonisch intakegesprek waarin we verbinden en je intentie helder krijgen. Gedurende de dag (6u) werken we aan wat nodig is. Je ontvangt een reading met Soul Art, een blauwe lotus healing activatie en je gaat zelf aan de slag met zacht lichaams- adem- en energiewerk. Gedurende de dag besteden we ook aandacht aan fysieke opschoning door te juicen en er is ruimte om gebruik te maken van een sauna en magnesiumbad. Je zal je herboren voelen!

 
PicsArt_06-03-02.46.31[1].jpg

Yoga Circle

In 5 groepssessies van 1,5u neem laat ik je thuiskomen bij jezelf. Via een aandachtige yogabeoefening, adem- en energiewerk nodig ik je uit om te bewegen vanuit zachtheid. Door te verbinden  met de seizoenen in de buitenwereld, verbinden we met de seizoenen in onze binnenwereld. Je krijgt alle ruimte om te openen, verzachten, gronden en verbinden.

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers, om alle ruimte te hebben voor diepgang

 
Letting Go / €99

Start 27 september

5 groepssessies van 1,5u

Maandagavonden 19:30 - 21:00

Letting Go / €99

Start 29 september

5 groepssessies van 1,5u

Woensdagavonden 19:30- 21:00

Deep Healing optie / €177

Deelname aan de Yoga Circle twv €99

+ 1 Basic Healing Space twv €111

PicsArt_08-21-05.59.28[1].jpg

Letting Go Yoga Circle / €99

Met dat de bomen hun blaadjes loslaten, mogen wij in deze tijd van het jaar ook aandacht schenken aan het loslaten wat niet meer dient. Zo maken we de ruimte vrij om naar binnen te keren in de winterperiode. Alles wat je bewust en onbewust op je schouders draagt wat niet van jou is, mag worden losgelaten. We verbinden met het metaalelement door de long- en dikke darm meridianen aan te spreken en onszelf vooral veel warmte te gunnen om de verstarring die deze energie teweeg kan brengen, te voorkomen en verzachten. Let go, sweet being, and make space for YOU

PicsArt_03-01-08.35.14[1].jpg

Deep Healing optie / €177

Om jouw persoonlijke pad dieper te ondersteunen en jouw keuze tot zelfontwikkeling kracht bij te zetten, is er de Deep Healing optie. Dit is een combinatie van jouw deelname aan de Yoga Circle en een 1:1 Basic Healing Space. Je zal jezelf er een groot plezier mee doen!

 
 
PicsArt_03-31-04.34.36[1].jpg

Events

Met zo veel liefde geef ik regelmatig groepsceremonies en -retreats vorm. Dit zijn ruimtes voor diepteontspanning, opening, opschoning, activatie, verbinding en healing. Wanneer prachtige zielen een cirkel vormen, ontstaat er namelijk een portaal voor de energie die de ruimte mag krijgen!

Ik werk in kleine groepen van maximaal 4 deelnemers, om alle ruimte te hebben voor diepgang

 
Online Healing Circle

Ontvangen wat nodig is

Start 8 september. 3 sessies in de online Tempel. 3 weken een anker van rust en ontvangen vanuit zachtheid. It's Time!

SoulCircle

Embodying Love

26 september 13:00 - 15:30. Kom verbinden met de zachtheid van jouw hart en Zijn. Het is er voor je <3

 
Mijn naam is Ciska

 

Het was de shavasana die mij aan de yoga bracht. Na mijn eerste yogales, inmiddels 10 jaar geleden, was ik zó ontspannen... die diepe rust is me altijd bijgebleven. Inmiddels ben ik gecertificeerd yogadocente en geef ik al 5 jaar zelf yogales, waarin ik een beweging heb gemaakt naar steeds méér zachtheid en verbinding met de energie van het moment.

 

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het mij niet eens zo zeer om de yoga gaat, maar vooral om het bieden van de helende ruimte. Dit heeft een verschuiving teweeggebracht in mijn werk: mijn yogalessen werden Healing Spaces, waarin ik je terug in verbinding breng met jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. In mijn sessies zet ik je deels zelf aan de slag met zacht lichaams- adem- en energiewerk, dat ik ondersteun met energetische healing, klankmassage en aromatherapie.

 

Ik werk vanuit ultieme zachtheid en in afstemming met wat op dat moment nodig is voor jou. Elke sessie is dus zo uniek als jij bent op dat moment op jouw pad! Hierdoor zal ik dus nooit van tevoren kunnen zeggen wat er precies zal gebeuren in een healing, maar je kan erop vertrouwen dat het altijd positief is en ondersteunend op jouw persoonlijke pad.

20200710_172351%5B1%5D_edited.jpg

Soundhealing

Klank is een grovere vorm van energie. We kunnen de resonantie van klank gemakkelijk waarnemen in ons lichaam en energieveld, waar het voelbaar energie in beweging brengt. Daar waar blokkade zit, zorgt klank met elke geluidsgolf voor een soepelere doorstroming van energie.

Elke klank representeert een cyclus. Met name bij klankschalen is die cyclus en hoe cycli elkaar opvolgen heel hoorbaar, waardoor alleen al het luisteren naar de klank je met de oneindigheid verbindt.

 

De eerste keer dat ik klankschalen ervoer, resoneerde met de klank door mijn hele systeem: "hier mag jij ook mee aan de slag!". En zo geschiedde. Inmiddels zijn we 3 jaar aan soundhealings geven verder en heb ik diezelfde kracht en oneindigheid in mijn stem gevonden. Ik pas dus ook mantra's en lichtzang toe in de soundhealings, telkens weer in samenspel met wat op dat moment passend is.

 
20200925_091951[1].jpg
20210708_084716[1].jpg

Oliespirits

Guidance van de planten

Ik word wel eens 'oliesjamaan' genoemd vanwege de manier waarop ik samenwerk met etherische oliën. Dit gaat namelijk veel verder dan aromatherapie: het is een samenwerking met de plantenwijsheid die in de oliën zit. Elke olie heeft zo zijn eigen energie, kwaliteiten en werking. Daarmee in verbinding treden zie ik als zo ontzettend waardevol. Ik zet de oliën in als energetische, emotionele en spirituele ondersteuning in in mijn sessies door ze te verspreiden in de ruimte, ze topisch (op de huid) aan te brengen of door ze te gebruiken in je energieveld.

Ook maak ik afgestemde olieblends. Deze maak ik voor je wanneer je een 1:1 Healing Space bij mij afneemt, maar je kan ze ook los bestellen met een reading erbij!

 
PicsArt_06-02-09.48.45[1].jpg

Sacred Blue Lotus

Een plantmedicijn uit het oude Egypte

In ceremonies en healing circles werken we met een thee gemaakt van blauwe lotus. De schoonheid en magische energie van deze bloem spreekt tot mijn verbeelding en maakt het mijn favoriete plantmedicijn. In het oude Egypte werd de blauwe lotus al geprezen om haar schoonheid en ceremonieel ingezet om haar verzachtende en openende werking. De thee zal je verbinden met de zachte, magische energie die deze plantspirit belichaamt, wat prachtig samenwerkt met de soundhealing en de energie van de healing circle.

Deze prachtige bloemen zijn ook bij mij te koop, zodat je thuis verder kunt verbinden met deze schoonheid.

 
PicsArt_04-10-08.25.28[1].jpg

Over de locatie

Where the magic happens

De sessies vinden plaats op een prachtige krachtplaats in de natuur te Minderhout, België. Hier is een magische ceremonieruimte (Temple of Light) die tot in de puntjes is opgeladen met liefde. Buiten werken is ook mogelijk, in de prachtige krachtcirkel. Hier zijn alle elementen dragend aanwezig.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

 

Indien gewenst zijn sessies op afstand (via Zoom) ook mogelijk!

20210503_120037[2].jpg
 
 
PicsArt_06-16-08.24.27[1].jpg
Contact
Neem gerust contact met mij op bij vragen

Tel: +32 498 166 476
Email: ciska@groenhiernu.com

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod en inspirerende mails ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!