PicsArt_05-20-03.11.01[1].jpg

Maandelijkse upgrades

Een anker voor jouw groei

Healing Membership

Herken je dit?

Jij weet dat je hier bent om jouw licht te belichamen en wil niets liever dan vanuit verbinding daarmee door het leven gaan. Dat is hoe het bedoeld is: vanuit overgave aan het Bestaan en vanuit pure Liefde.

En toch… toch ervaar je dat dat gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Het leven is quite a trip. Je voelt je regelmatig alleen op je pad. Je ziet je jezelf saboteren. Je laat jezelf wegglijden in je eigen beperkende overtuigingen.

 

Ja, dat Weten is mooi…
…maar het is vanuit het Voelen en Ervaren
dat we het ook kunnen (en zullen!) Belichamen
Dan pas stroomt het moeiteloos.
PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
_edited.jpg

Gun jezelf een ankerpunt

 

Dat zal je goed doen. Tot dat punt van moeiteloosheid, is er namelijk vooral veel groei en verandering. En groei kan pijnlijk zijn. Verandering ook. Maar niets is zo pijnlijk als vast blijven zitten op een plaats die je in wezen al ontgroeid bent. We houden hier vaak aan vast uit een gevoel van veiligheid.

 

Door een ander punt als basis te nemen, kan je dat wat niet meer dient loslaten. Als die basis dan ook nog eens een veilige plek is waar je je de zachtheid en overgave die hiervoor nodig is eigen maakt, help je jezelf dubbel. Die groei en verandering zullen namelijk blijven, maar dankzij deze kwaliteiten wordt jouw ervaring van de pijn anders.

DSC_0737[1].jpg
Ik breng je naar zachtheid

Dit is namelijk de enige staat van Zijn waarin je ontvankelijk en ontspannen bent.

 

Zachtheid is als een golfbeweging: hoe meer je het naar jezelf kunt zijn, hoe meer je het in de wereld ervaart, hoe gemakkelijker je het naar anderen kunt zijn. Het brengt lichtheid in je bestaan. Het is een enorme yin-kracht én een tegenbeweging in deze yang-gerichte maatschappij. Het zorgt voor balans.

 

Kom jouw prachtige zachte kracht ervaren en omarmen…

Ze is zó gewenst en in volle schoonheid aanwezig. Óók in jou!

20210519_094215[1].jpg

Maandelijkse groepshealings

 

Door jezelf dit anker te gunnen, heb je een basis vanuitwaar je je focus kunt bepalen. Elke maand opnieuw. Jouw focus dient namelijk net zo dynamisch te zijn als jouw persoonlijke en spirituele groei.

LightCircle Membership

Je ontvangt:
  • Maandelijks een groepshealing op afstand, live bij te wonen in de Zoom Temple en/of dwars door de ether te ontvangen. Ik stem me af op de energie in de groep en geef door wat nodig is. We beginnen de Cirkel steeds met een kort verbindingsmoment, gevolgd door een yogapose, ademoefening of andere kleine om in je lichaam te landen. Vervolgens maak je het jezelf zo comfortabel mogelijk om in overgave en in alle zachtheid te ontvangen. Energiewerk wordt daar waar me dat wordt ingegeven aangevuld met klankwerk (soundhealing). Ter afsluiting is er een deelronde en een interpretatie van de energie en focus van mijn kant.

  • Toegang tot de LightCircle groepschat (op Telegram) waarin ik maandelijks channelings deel over wat op dat moment relevant is

Soul-investment €33 pm

No catch, maandelijks opzegbaar <3

Licht gaat door tijd en ruimte heen
Je hoeft het enkel te ontvangen

PicsArt_07-04-02.20.06[1].jpg

LightCircle Membership

 

€33

Elke maand

 

Jouw maandelijkse energie-upgrade

 

  • Maandelijks groepshealings op afstand

  • Toegang tot de LightCircle groepschat met channelings