PicsArt_10-04-02.11.14[1].jpg

Stap in jouw lichtkracht

Vanuit ontspanning en zachtheid

L I G H T  Mentorship

Alles zit al in je. Maar hoe vind je de weg?

Je wil graag rust en ontspanning terugvinden in jouw bestaan, maar toch ga je steeds weer over je grenzen heen. Wanneer je keuzes maakt waar je op leegloopt, veroordeel je jezelf waardoor helemaal al je energie verdwijnt. Je ervaart weerstand tegen de snelheid van het moderne leven. Het lukt je niet de ruimte voor jezelf te nemen, terwijl dat is waar je zo’n behoefte aan hebt.

 

Je bent moe.

 

En weet je? Je bent niet alleen.

 

We leven in een maatschappij waarin alles snel gaat en we constant naar buiten zijn gericht. Rust wordt gezien als een luxe, vertragen als achteruitgang. Waar ís dan de ruimte om met jezelf te verbinden en waarom zou je dat nog doen als het eigenlijk iets is wat je zou moeten verdienen?

IMG_3220_edited.png

Niemand gaat het voor jou doen.

 

Maar ik kan wel naast je lopen. Want ik weet, net als jij diep vanbinnen wel voelt, dat rust helemaal geen luxe is. Sterker nog, het is een basisbehoefte. Jouw verbinding met jezelf vormt de basis van jouw bestaan. Hoe jij tegen jezelf praat en met jezelf omgaat, bepaalt hoe jij de wereld ervaart. Het is je natuurlijke staat van zijn om ontspannen en gelukkig te zijn, maar het tempo en de mentaliteit die de moderne wereld draagt, laat daar weinig ruimte voor.

Daarom hebben we los te koppelen van dat tempo en terug naar onszelf te komen. We hebben opnieuw aanwezig te leren zijn in het hier en nu, via de directe ervaring van onze zintuigen. Alleen in het NU is de ruimte van het bestaan te ervaren. Echter gaat dit in tegen wat het ego wil en wat je gaat geloven wanneer je enkel naar buiten leeft om anderen te pleasen.

PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
Je mag eerst jouw eigen kopje vullen
Dan kan je weer gaan geven vanuit overvloed

Dat vraagt wat oefening! Daarom heb ik deze ruimte voor je geschapen. Een ruimte waarin je een anker van rust krijgt, waar je gedurende één of een paar maanden steeds naar terugkeert. Dit zal het in de toekomst gemakkelijker maken om dat anker van rust in jezelf te vinden.

Zo zorgen we voor een echte reset

Zo kan je vanuit meer helderheid jouw bestaan tegemoet

Vanuit alignment met jouw innerlijk Licht

PicsArt_10-04-12.21.08[1].jpg

1:1 traject van 3 maanden

 

Dit is niet zomaar een traject of programma dat je doorloopt. Het is een proces van dieper thuiskomen in jezelf, waarin ik naast je loop. Wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om vanuit ontspanning jouw unieke, prachtige licht te stralen, dan is dit voor jou.

L I G H T  Mentorship

Je ontvangt:
  • Een op jouw energie afgestemde Sacred Oil Blend (30 ml) met zuivere etherische oliën, blauwe lotus en kristallen om jou bij te staan in jouw proces, inclusief reading van jouw zielsenergie op dit moment

  • Om de week een 1:1 Healing Space (1,5u) waarin je afzakt naar Zijn via zacht lichaams-, adem- en energiewerk (dit kan bij mij in de Tempel of via Zoom)

  • Een reset-dag bij mij in de natuur (Minderhout, België), waarop we werken aan opschoning op alle lagen via juicing/gezonde voeding, lichaams-, adem- en energiewerk, sauna en magnesiumbad

  • Een 3-day juice detox voor lichtvoeding en reset op diep niveau. Je kunt er zelf voor kiezen of je puur op vloeistoffen gaat of dit combineert met lichte maaltijden voor een zachtere detox.

  • Een 1:1 Blauwe lotus ceremonie (3u) bij mij in de Tempel of krachtcirkel (Minderhout, België), om dieper te verbinden met jouw pure zielsenergie. Je maakt een zachte reis naar binnen met de heilige blauwe lotus, door mij begeleid met klanken, energiewerk en aromatherapie

Soul-investment €777
Betaling in termijnen mogelijk

Zeg eens eerlijk...

 

…Wanneer heb je voor het laatst diepe ontspanning gevoeld?

…Wanneer heb je voor het laatst verbonden met de heiligheid van het bestaan?

…Wanneer heb je voor het laatst flow en overgave ervaren?

Dit is een shift naar een nieuwe manier van het leven bewandelen. Een manier van zachtheid, waarin jouw eigen magie de ruimte krijgt om te stromen.

Het mag moeiteloos
Het mag vanuit ontspanning
Het mag vanuit zachtheid
En het mooie is, dat wanneer je jezelf dat allemaal kunt gunnen,
Je het net zo moeiteloos en vol liefde weer door zal gaan geven.
PicsArt_10-18-02.32.35[1].jpg

Je hoeft niets anders te worden dan je al bent

Je zal enkel meer jezelf worden…

doordat je dat wat niet van jou is, loslaat

Over de locatie

Where the magic happens

De ceremonie vindt plaats op een prachtige privélocatie te Minderhout, België. Hier is een magische ceremonieruimte (Temple of Light) die tot in de puntjes is opgeladen met liefde. Dit en de aanwezigheid van alle elementen in de natuur eromheen, maken het een echte krachtplaats.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

20210503_120037[2].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle_akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

DSC_0524[1].jpg
PicsArt_10-04-12.21.08[1].jpg

Ja, ik stap in mijn licht

3 maanden lang wandel ik naast je om je naar zachtheid en een diepere verbinding met jezelf te brengen. Het anker van rust vormt een overgang naar een nieuwe, meer uitgebalanceerde manier van leven. Dit zal een reset voor je hele systeem zijn, inlusief nieuwe gewoontes en een opschoning van wat niet meer dient. Door jezelf dieper te leren kennen, leer je namelijk dit hele bestaan dieper kennen. Inclusief de overgave aan het onbekende die daarbij hoort. En dat geeft de ruimte om simpelweg in liefde te ervaren.