PicsArt_05-20-03.11.01[1].jpg

Collectief helen

Samen zijn we krachtiger

Behold the LIGHT and all that you are

Je bent niet alleen

Waar je ook in zit, in welke fase van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling je je ook bevindt: hulp inschakelen van buitenaf is een krachtige vorm van verantwoordelijkheid nemen voor jouw proces. Die actie zet namelijk energie in beweging, wat essentieel is voor groei en vooruitgang. Je zendt met het maken van de keuze het signaal uit dat jij klaar bent voor een volgende stap op jouw zielenpad.

DSC_0697[1].jpg

Jouw stappen zijn niet alleen voor jou

Wat jij in jezelf heelt, heelt ook collectief een stukje. Kan je nagaan wat er gebeurt wanneer een groep prachtige zielen zich gelijktijdig toelegt op hun pad van heling... dan is de beweging nóg krachtiger!

 

Hoe zou het zijn om een aangename en krachtige ondersteuning te ontvangen op jouw helingspad? Om je over te geven aan een zachte, liefdevolle ruimte waarin je de energie kan ontvangen die voor jou op dat moment passend is?

Ervaar hoe het is om gedragen te worden in deze liefdevolle energie. We hoeven vaak zo veel minder dan we denken. Wanneer je het kan ontvangen, zal het vanzelf gemakkelijker worden het te geven aan jezelf en anderen.

“Ik ben elke week opnieuw dankbaar voor de rust die de Healing Circle mij brengt, het geeft mij ruimte vanbinnen. Door de zachte yoga oefeningen ervaar ik mijn lichaam zoals ik het nog niet eerder heb ervaren. Dit voelt juist door de zachtheid erg bevrijdend. Soms doe ik we later in de week zelf nog eens , voor net dat beetje rust.”

Anouk
PicsArt_03-12-08.38.56[1].jpg
Ik werk vanuit wat nodig is

Door dagelijks bezig te zijn met het waarnemen, voelen, toelaten en uitzenden van energie heb ik het werken ermee me eigen gemaakt. Dankzij mijn ruim aanvoelend vermogen en verruimde waarneming, ben ik in staat te zien en voelen wat er nodig is.

In een healing functioneer ik als zuiver kanaal voor het universum. Ik stem me af op jouw energie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Elke healing is zo uniek als jij bent op dat moment op jouw pad! Ik combineer de energetische healing met soundhealing (klankschalen en sjamanendrum) en etherische oliën, alles in afstemming met wat op dat moment passend is.

Hierdoor zal ik dus nooit van tevoren kunnen zeggen wat er precies zal gebeuren in een healing, maar je kan erop vertrouwen dat het altijd positief is en ondersteunend op jouw persoonlijke pad. Wel dien je te allen tijde zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pad: een healing is geen quick fix, maar een liefdevolle ondersteuning op jouw pad.

_edited.jpg

Online Healing Circle

In 3 online sessies stem ik me als zuiver kanaal voor het universum af op de groepsenergie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Energetische healing wordt gecombineerd met ondersteunende soundhealing,  zacht lichaams- en ademwerk en etherische oliën, alles in afstemming met wat op dat moment passend is. Je hoeft enkel te rusten en het te ontvangen.

Start: woensdag 8 september

Locatie: Online

Soul-investment: vanaf €77

Energetische Healing.png
Inclusief
  • Een op de groepsenergie afgestemde olieblend om je bij te staan

  • Een krachtig veld dat je vormt met mij en de andere deelnemers. Door hier samen in te stappen, helpen we elkaar alleen al door er te zijn

  • 3 online healing circles van 1,5 uur

Samen voor €77

Óf:

de Deep Healing optie

Om jouw persoonlijke pad dieper te ondersteunen en jouw keuze tot zelfontwikkeling kracht bij te zetten

Dit ontvang je
  • Al het bovenstaande twv €77, plus:

Samen voor €144
PicsArt_03-12-08.07.28[1].jpg

Data en tijden

Ik kies heel bewust voor gesloten cirkels. Dit houdt in dat er per serie van 3 cirkels geen in- en uitstroom is van deelnemers. Hierdoor is er de ruimte voor rust en diepgang in de groep. Daarnaast zal ik je hierdoor ook wanneer je er een keer niet live bij kan zijn, via afstandshealing kunnen meenemen in de energie.

Data van de sessies:

08/09 19:30 - 21:00

15/09 19:30 - 21:00

22/09 19:30 - 21:00

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

DSC_0524[1].jpg
PicsArt_01-01-02.37.05[1].jpg

Ja, ben klaar voor deze stap

In 3 online sessies stem ik me als zuiver kanaal voor het universum af op de groepsenergie en geef door wat op dat moment doorgegeven mag worden. Energetische healing wordt gecombineerd met ondersteunende soundhealing,  zacht lichaams- en ademwerk en etherische oliën, alles in afstemming met wat op dat moment passend is. Je hoeft enkel te rusten en het te ontvangen.

Start: woensdag 8 september

Locatie: Online

Soul-investment: vanaf €77