DSC_0536[1].jpg

Kom dichter bij jezelf

Daar liggen alle antwoorden

Show me everything

Op jouw moment, in jouw eigen ruimte

Groeipijn?

Allemaal hebben we op onze eigen manier, passend bij ons unieke pad, te maken met de uitdagingen van het leven. Periodes waarin we diep in een thema aan het zakken zijn, periodes waarin we worstelen, periodes waarin we zoeken naar een nieuwe balans. Dit zijn de periodes waarin je groei maakt op persoonlijk, mentaal/emotioneel en spiritueel vlak.

IMG_20200718_145922_864%5B1%5D_edited.jp

As within, so without

Je kan het niet verkeerd doen wanneer je in zo'n fase zit!

Welke keuze je ook maakt, het zal je vooruit brengen op jouw pad.

 

Er zijn natuurlijk altijd keuzes die handiger zijn om te maken dan andere, omdat ze in alignment zijn met wat voor jou passend is.

 

Wanneer je jezelf de ruimte geeft om aanwezig te zijn in wat er is, zal vanzelf helder worden wat voor acties dat voor jou zijn.

Dat het allemaal al in je zit, betekent niet dat je het allemaal alleen hoeft te doen!

DSC_0524[1].jpg
Mijn dag is vol ceremonies

Na ruim drie jaar yogales geven, kwam ik erachter dat het mij niet zozeer om de yoga ging, maar om het bieden van de helende ruimte. Als een moderne medicijnvrouw bewaakte ik die ruimte, waarin ik de yoga toepaste als medicijn.

Dat inzicht betekende een verruiming in mijn aanbod en een verdieping in mijn werk. Het met intentie doen of ondergaan van handelingen, maakt alles een ceremonie: een helende ruimte. Dit doe ik voor mijzelf wanneer ik uitdagingen tegenkom in het leven, wanneer ik iets wil vieren of eren, wanneer ik verlang naar inzicht of wanneer ik juist even helemaal niks wil. Dit maakt ceremonieel werken een natuurlijk onderdeel van mijn dagelijks leven, waardoor het gevuld is met verwondering, liefde, aandacht, vervulling en dankbaarheid.

Dit gun ik jou ook!

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en mijn diepe verbinding met het ceremonieel werken, heb ik een schat aan practices in audio-opnames voor je gemaakt. Je kan ze op jouw moment en in jouw eigen ruimte doen wanneer ze voor jou passend voelen.

 

De inhoud varieert van diepte-ontspanningen naar innerlijke reizen, van zachte oefeningen tot diepgaande ceremonies. De thema's zijn eindeloos! Je zal jezelf er zeker een mooi cadeau mee doen.

 
20200801_152325%255B1%255D_edited_edited

Shavasana

Laat je zakken naar rust

Duur: 15 minuten

Gratis!

PicsArt_03-31-04.31.24[1].jpg

Receiving Light

Ontvang het licht in Alles

Duur: 25 minuten

PicsArt_03-27-07.37.58[1].jpg

Abundant Heart

Tap in op Universele Liefde

Duur: 25 minuten