PicsArt_03-31-04.31.24[1].jpg

Licht is in alles

Je hoeft het enkel toe te laten

Voed jezelf op alle lagen

Totale vervulling

Als mensen op aarde zijn we constant op zoek naar vervulling. Vervulling in ons werk, in relaties, in dagindeling, in voeding, in persoonlijke en spirituele ontwikkeling...de lijst is eindeloos.

Hoe vaak voel jij je daadwerkelijk vervuld? Aanwezig in het moment, in rust en vertrouwen, in vrede met waar jij je op dat moment bevindt?

De gemiddelde persoon niet vaak. En dat is niet zo vreemd: in het najagen van geluk, vergeet men nogal eens te stoppen, te verbinden met het moment en dat wat er in het moment aanwezig is, simpelweg te ervaren.

_edited.jpg

You are NOT the Light (and that's OK!)

​Wat als je zou stoppen met proberen iets te zijn wat je niet bent?

 

Het zou ongetwijfeld voor een gevoel van bevrijding zorgen.

Een grote misvatting over licht en liefde is dat het een staat is waarin je altijd aanwezig zou moeten zijn om 'high vibes' te zijn. Dat je het licht moet ZIJN.

 

Stop daar maar mee... Je bent een container voor licht. Je hoeft het licht niet te ZIJN, je hoeft het enkel toe te laten en door je heen te laten stromen. Zo voed je jezelf! Zo worden we constant gevoed. Licht is overal, zelfs op een dag dat de zon niet schijnt. Hoe meer je hiermee verbind, hoe meer je het zal gaan waarnemen. Hoe meer je het toelaat, hoe meer vervulling je zal vinden in jouw bestaan!

Ik leef van Licht

Net als jij!

Het is niet ons eten dat ons in leven houdt, maar het licht in het eten. Net zo goed worden we gevoed door daglicht, door muziek, door frisse lucht, door woorden, door liefde... Sinds ik dat inzie, stroom ik over van dankbaarheid om het licht in alles en zie ik de mogelijkheden om gevoed te worden op meer lagen dan alleen het niveau van je maag.

Dit is een beweging van overvloed die via mijn eigen manier van leven moeiteloos doorsijpelt in de healings en ceremonies die ik vormgeef. Met alle liefde gun ik jou dit gevoel ook!

Receiving Light audio.png

Dit ontvang je

Hierna kan jij op ontdekkingstocht gaan in het ontvangen van licht uit welke bron jij maar wil!

  • Een audio-opname van 25 minuten waarin ik je meeneem in deze filosofie en een beoefening (meditatie) om te verbinden met het licht.

Soul-investment: €11,11

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

PicsArt_03-31-04.31.24[1].jpg

€11,11

Ja, ik wil verbinden met het Licht

Ik neem je mee in een korte beschouwing van wat licht is en waardoor we worden gevoed in dit bestaan. Hierop volgt een meditatie waarin je bewust licht zal ontvangen en jezelf ermee zal voeden. Na deze audio van 25 minuten ben je in staat om zelf op ontdekkingstocht te gaan in het ontvangen van licht en voeding uit welke bron jij maar wil!