20200801_152325%255B1%255D_edited_edited

Jouw rustmoment

Niets hoeven, niets moeten

Laat jezelf zakken in het Zijn

Rust en gronding

In een tijd waarin alles snel gaat, loop je aan jezelf voorbij voordat je het doorhebt. Je zet de belangen van anderen (of dat wat jij denkt dat anderen van je verlangen) voorop en voor je het weet is de dag voorbij zonder dat je hem ten volste hebt beleeft.

 

Niet beantwoorden aan de signalen van jouw systeem, maakt niemand gelukkig! Je zal overprikkeld geraken, je opgejaagd voelen en de drempel om rust te nemen zal alleen maar hoger worden.

20200801_152325%255B1%255D_edited_edited

Hoe zou het zijn om écht te rusten?

Een leven met meer zachtheid, bewustzijn en waardering voor wat er is, in fijne, liefdevolle verbinding met jezelf. Wanneer je jezelf wél de ruimte geeft voor rust en verstilling, zal je zien dat er de ruimte ontstaat om daar meer van te verwelkomen.

 

Het bestaan gaat meer over het toelaten van overvloed dan de mind wil geloven. Begin maar met toelaten en ervaar hoe het is om eenvoudigweg te zijn. Ervaringen zijn de enige gelegenheden waarin we dit soort inzichten kunnen opnemen in ons systeem!

Ik heb een cadeau voor je

Het was ooit de shavasana die mij aan de yoga bracht. Traditioneel wordt elke yogabeoefening afgesloten met shavasana, het in ontspanning op de rug liggen en naar verstilling zakken. Na mijn eerste ervaring hiermee (ik was toen 16 jaar) was ik zó ontspannen, dat dat me altijd bij is gebleven.

 

Inmiddels heb ik er mijn werk van gemaakt om mensen mee te nemen naar die ruimte vol zachtheid en rust. Het is een ruimte die je op eigen kracht prima kan opzoeken, maar met een ongetrainde mind is dat niet altijd evident. Daarom heb ik een shavasana-audio voor je gemaakt, waarin je je kan laten meenemen door mijn stem en energie!

Shavasana audio.png

Dit ontvang je

No strings attached, ontvang het maar gewoon en laat je dragen. Dit is mijn cadeau aan jou.

  • Een audio-opname van 15 minuten die jou naar een diepe staat van zachtheid en ontspanning zal brengen

O̶n̶b̶e̶t̶a̶a̶l̶b̶a̶a̶r̶  helemaal gratis!

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

20201116_150719_(1)%5B1%5D_edited.jpg
20200801_152325%25255B1%25255D_edited_ed

Gratis

Ja, ik wil me laten zakken in rust

Met mijn stem neem ik je liefevol mee naar het zakken in zijn. Ik neem je mee in een korte reis door je lichaam en zintuigen, zodat je zal gronden en verstillen. Deze krachtige audio van 10 minuten kan je zo vaak als je wil inzetten om meer rust in je leven te brengen.