PicsArt_05-18-02.49.46[1].jpg

A new timeline

Come back to love

Samen belichamen we de nieuwe wereld

Verlang jij naar zielsverbinding?

We leven momenteel in een wereld waarin dualiteit en individualisme de norm zijn. Wanneer jij voelt dat hierin een verschuiving van 'mij' naar 'wij' mag komen, ben je niet alleen. Een wereld waarin compassie, liefde, respect, overvloed, eerlijkheid, authenticiteit en verbinding de norm is, dienen we echter zelf te scheppen! Niet door te strijden tegen de huidige realiteit, maar door deze nieuwe energie te gaan leven en belichamen. Een norm wordt namelijk bepaald door de kritische massa: hoe meer licht we dus via onszelf in de wereld brengen, hoe eerder dit de norm zal zijn.

Juist daarom is het zo belangrijk om samen te komen en te verbinden. Verbinding die verder gaat dan woorden en daden. Verbinding die bestaat uit ZIJN.

IMG-20210120-WA0006[1].jpg

We are all made of the same Universe

Vanuit gelijkwaardigheid is er de ruimte om jezelf te ontmoeten in de ander. In een cirkel zijn we gelijkwaardig en op hartsniveau verbonden. We vormen een veld waarin elk individu een plaats heeft, gezien kan worden, kan dragen en gedragen kan worden. Aanwezig zijn in dat veld zorgt er vanzelf voor dat de dimensies van het mens-zijn die op dat moment relevant zijn, verkend worden.

Daar hoeft niet eens zo veel voor gedaan te worden. Het enige wat nodig is, is met een open mind en hart in de cirkel stappen. De magie van het moment kan dan stromen zoals het op dat moment nodig en passend is.

IMG_20210212_092123_902[1].jpg
Ik spiegel het lichtwezen dat jij bent

I am not what you think I am,

You are what you think I am

 

Sinds ik mijn eigen licht ben gaan omarmen en erin ben gaan staan, zie ik het licht in alles. Dit is geen ontkenning van de duisternis: sterker nog, ik was pas in staat zuiver licht waar te nemen en belichamen nadat ik al mijn eigen duisternis had aangekeken en liefdevol omarmd.

Het heeft me in staat gesteld een zuiver kanaal voor lichtkracht te worden, die eenvoudigweg in me wordt gegoten en weer uit me stroomt. In SoulCircles scheppen we samen de ruimte om dat allemaal te doen. In jou zit namelijk jouw eigen, prachtige unieke licht en de wereld wordt er alleen maar mooier van wanneer je dat deelt. Voor jouzelf én collectief!

Screenshot_20200814-192013_Gallery[1].jp

SoulCircle

A Timeline of Love

Samen vormen we een portaal voor verbinding en licht. Met een vuurceremonie zullen we op een nieuwe tijdlijn stappen, een tijdlijn van liefde. Een nieuwe wereld, die scheppen we namelijk zelf door het te gaan belichamen!

Ik werk in intieme groepen (max 6 personen), dus plaatsen kunnen hard gaan!

Datum: zondag 23 mei, 18:00-21:00

Locatie: Minderhout

Soul-investment: €33

“Niets de kat uit de boom kijken, ik werd direct na het welkom heten opgenomen in het gezelschap. Wat is het fijn als je zo warm binnenkomen kan in een kleine, fijne groep. ”

Sally
DSC_0314[1].jpg
  • Een krachtig veld dat je vormt met mij en de andere deelnemers

  • Een magische vuurceremonie op een krachtplek in de natuur

Inclusief
  • Ceremoniële cacao gebrouwen boven een vuurtje

  • Een trancereis naar binnen begeleid door mijn drum

  • Pot Luck dinner, want voeding delen = verbinden!

Samen voor €33
20210122_102802[1].jpg

Over de locatie

Where the magic happens

De soulcircles vinden plaats op een prachtige privélocatie te Minderhout, België. Hier is een krachtcirkel midden in de natuur gecreëerd, wat zorgt voor een serene sfeer en een krachtig veld. Verbinden met de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether gaat vanzelf wanneer je er zo direct mee in verbinding bent als in de cirkel.

Informatie over het bereiken van de plek ontvang je na inschrijving

PicsArt_03-30-10.04.15[1].jpg

Over Belle Akaal

Moderne medicijnvrouw Belle Akaal (@belle.akaal) ís de helende ruimte in haar healing circles die ze vol zachtheid vormgeeft. Via soundhealing, zachte yogabeoefening en magische olieblends geeft ze je alle ruimte om simpelweg te zakken in het Zijn.

DSC_0524[1].jpg
PicsArt_05-18-02.49.46[1].jpg

Ja, ik wil op een tijdlijn van liefde stappen

Samen vormen we een portaal voor verbinding en licht. Met een vuurceremonie zullen we op een nieuwe tijdlijn stappen, een tijdlijn van liefde. Een nieuwe wereld, die scheppen we namelijk zelf door het te gaan belichamen!

Ik werk in intieme groepen (max 6 personen), dus plaatsen kunnen hard gaan!

Datum: zondag 23 mei, 18:00-21:00

Locatie: Minderhout

Soul-investment: €33